Terravino Restaurant

Restoranas TerraVino

Restoranas TerraVino!🥂🍸 Grapos (ital. grappa) istorija Grapos istorija prasidėjo Šiaurės Italijos, Venecijos srities Bassano dell Grappa mieste, turėjusiame tais laikais 4 tūkst, gyventojų. Grapa yra gaunama fermentacijai veikiant vynuogių...

Read more

Restoranas TerraVino

Restoranas TerraVino! Polenta Dažnas žmogus bent kartą savo gyvenime yra girdėjęs šio patiekalo pavadinimą, bet toli gražu ne kiekvienas žino, kas tai per valgis. Polenta – tai košė iš smulkintų kukurūzo grudų. Tai yra paprasta košė, kurią...

Read more

Restaranas TerraVino

Restaranas TerraVino! Trumai. Trumai – tai šakniagumbiai grybai, augantys tarp medžių, dažniausiai ąžuolų, šaknų. Pasitaiko dviejų rūšių trumų – juodaisias gumbais ir baltaisiais (godūnai). Daugiausia jų renkama Pietų Prancūzijoje bei...

Read more

Restoranas TerraVino

Restoranas TerraVino! Vytinti pomidorai Vytinti pomidorai yra kasdienė Viduržemio šalių virtuvės sudėdamoji dalis. Autentiški vytinti pomidorai tai San Marzano rūšies pomidorai, džiovinti Pietų saulėje, pagardinti jūros druska, prieskoniais...

Read more