Terravino Restaurant

Crema catalana …

Crema catalana …

Crema catalana Kartą, viename Ispanijos vienuolyne apsilankė vyskupas, kurį vienuoliai nusprendė pavaišinti didelio pasisekimo sulaukusiu desertu «Flan». Tačiau virėjai nespėjo jį išvirti vyskupui atvažiavus ir tuomet kremo virimą teko...

Read more

Putojantis vynas Prosecco …

Putojantis vynas Prosecco …

Putojantis vynas Prosecco Vynas Prosecco vardą gavo nuo vynuogių veislės, iš kurios jis ir gaminamas, pavadinimo. Conegliano ir Valdobbiadene – du pagrindiniai miesteliai, kuriuose gaminamas Prosecco. Šio vyno oficialus pavadinimas taip ir skamba...

Read more

Restoranas TerraVino …

Restoranas TerraVino …

Restoranas TerraVino Subačiaus 6A Šefas rekomenduoja: – Muskatinių moliūgų sriuba su feta sūriu ir alyvuogių aliejumi……….4 € – Eršketo kepsnys su pastarnokų piurė……..16,5 € #terravino #desert #midijos...

Read more

Restoranas TerraVino …

Restoranas TerraVino Subačiaus 6A +37069655055 info@terravino.lt Vaisių garstyčios Itališkos vaisių garstyčios (ital. mostarda di frutta), mums atrodo kiek ekstravagantiškai, tačiau italams tai yra jų kasdienis produktas. Garstyčioms naudojami...

Read more

Restoranas TerraVino …

Restoranas TerraVino Subačiaus 6A +37069655055 info@terravino.lt Brezaola (ital. Bresaola) Brezaola – tai vytinta jautiena. Brezaola yra gaminama daugiau, nei 600 metų Kjavenos (Chiavenna) mieste, Lombardijos regione Italijoje. Brezaolos...

Read more